Αναφορικά με την online κράτηση
Κατηγορίες FAQ
Αναφορικά με την online κράτηση
Πως κάνω κράτηση μέσω του Hertz.com.cy;

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάμε στο πεδίο «Κάντε Κράτηση», που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα της Ιστοσελίδας. Αυτά είναι:

  • Το σημείο εξυπηρέτησης της Hertz που θα παραλάβετε και παραδώσετε το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που το σημείο εξυπηρέτησης είναι διαφορετικό, επιλέξτε το πεδίο «Το όχημα θα επιστραφεί σε διαφορετικό σημείο». 
  • Τις ημερομηνίες και ώρες παραλαβής και παράδοσης.
  • Τον τύπο αυτοκινήτου που θέλετε να ενοικιάσετε.
  • Τον αριθμό Frequent Traveler ή τον κωδικό προσφοράς, εάν έχετε.

Στην συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία αυτοκινήτου και τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε και ολοκληρώστε την κράτηση σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία του οδηγού που θα σας ζητηθούν.

Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο αυτοκινήτου;

Όχι, η κράτηση γίνεται για συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου, η οποία περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά. Μπορείτε να δηλώσετε την προτίμηση σας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας εξυπηρετήσουμε.

Ποια είναι η ελάχιστη/μέγιστη περίοδος που μπορώ να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο μέσω του hertz.com.cy;

Η ελάχιστη περίοδος για ενοικίαση είναι 30 λεπτά και η μέγιστη είναι τριάντα (30) ημέρες.

Ποιες κάρτες γίνονται δεκτές;

Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard και American Express. Δεν γίνονται αποδεκτές οι Prepaid cards.

Θα λάβω κάποια επιβεβαίωση για την κράτηση μου;

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας σταλεί επιβεβαίωση της κράτησης σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δηλώσατε κατά την κράτησης σας.

Πως μπορώ να κάνω αλλαγή στην κράτηση μου;

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή μόνο στις ημερομηνίες, ώρες και στο σημείο παραλαβής – εφόσον η αλλαγή είναι για σημείο εξυπηρέτησης στην ίδια επαρχία – μέχρι και 2 ώρες πριν την έναρξη της κράτησης σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή στην κράτηση σας επιλέγοντας το πεδίο «Ακύρωση/Τροποποίηση» στο κεντρικό μενού της αρχικής σελίδας, εισάγοντας τον Αριθμό καταχώρησης (π.χ. ABCD01012001) και το επώνυμο του οδηγού που είχατε δηλώσει στην αρχική κράτηση. Η κάθε κράτηση επιτρέπεται να τροποποιηθεί μέχρι τρεις (3) φορές.

Αλλαγή στα στοιχεία της κράτησης συνεπάγεται και εκ νέου υπολογισμός της τιμής με βάση τις τιμές που ισχύουν την στιγμή εκείνη, τη διαθεσιμότητα οχημάτων, το σημείο επιστροφής, κτλ.

Σε κρατήσεις οι οποίες θα πρέπει να γίνει έλεγχος διαθεσιμότητας της κατηγορίας αυτοκινήτου (on request) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία της κράτησης σας, πλην των σημείων παράδοσης / παραλαβής και μόνο εφόσον πρόκειται για σημείο εξυπηρέτησης στην ίδια επαρχία.

Αλλαγή σε κατηγορία αυτοκινήτου ή στοιχεία οδηγού δεν μπορεί να γίνει. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε ακυρώστε την κράτηση σας και κάντε μια νέα.

Τι γίνεται αν ακυρώσω την κράτηση μου; Υπάρχει επιβάρυνση;

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας μέχρι και 5 λεπτά πριν την ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου που έχετε δηλώσει στην κράτηση σας. Για προπληρωμένες κρατήσεις, εάν ακυρώσετε την κράτηση σας μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης, θα επιστραφεί στην κάρτα σας το σύνολο του ποσού της κράτησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας επιστραφεί στην κάρτα το ποσό της κράτησης μειωμένο κατά τη χρέωση καθυστερημένης ακύρωσης €40 συν ΦΠΑ, εντός δυο (2) εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε προπληρωμένη κράτηση εντός 48 ωρών από την έναρξη της ενοικίασης, και στην συνέχεια ακυρωθεί, τότε θα σας επιστραφεί στην κάρτα το ποσό της κράτησης μειωμένο κατά τη χρέωση καθυστερημένης ακύρωσης €40 συν ΦΠΑ. Σε κρατήσεις όπου η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του αυτοκινήτου, η ακύρωση είναι επιτρεπτή μέχρι την έναρξη της ενοικίασης χωρίς καμία χρέωση.

Τι γίνεται αν δεν εμφανιστώ κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου; Υπάρχει επιβάρυνση;

Στην περίπτωση που δεν εμφανιστείτε για την παραλαβή του μισθωμένου οχήματος την ημέρα και ώρα που δηλώσατε κατά την κράτηση σας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, η Autohellas-Hertz έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση σας μετά την πάροδο 29 λεπτών, χωρίς προηγούμενη γραπτή ειδοποίηση. Tόσο για προπληρωμένες όσο και για κρατήσεις με πληρωμή κατά την παραλαβή θα σας επιστραφεί στην κάρτα το ποσό της κράτησης μειωμένο κατά τη χρέωση μη εμφάνισης, η οποία ανέρχεται στα €77 συν ΦΠΑ.

Τι είναι η On Request κράτηση;

Κρατήσεις για group τα οποία είναι σε κατάσταση On Request, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα από το Κέντρο Κρατήσεων μας για τα στοιχεία κράτησης που καταχωρήσατε.

couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.