Γενικοί Όροι Ενοικίασης

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Το ελάχιστο όριο ηλικίας για τις κατηγορίες A, B είναι τα 21 χρόνια. Για όλες τις άλλες κατηγορίες είναι τα 25 χρόνια. Για ηλικίες 21-24 ετών υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ ανά ημέρα για όλες τις κατηγορίες εκτός από Α, Β. Για ηλικίες 71-80 ετών υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ ανά ημέρα για όλες τις κατηγορίες.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική κάρτα αποδεκτή από την Hertz για την κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση, την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα δεσμευθεί ποσό εγγύησης στην πιστωτική κάρτα του οδηγού το οποίο και θα επιστραφεί αυτούσιο στην λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν προκύψουν άλλες χρεώσεις. Η αποδέσμευση του ποσού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημέρες ανάλογα με την εκδότρια τράπεζα της κάρτας. Το ποσό της εγγύησης διαφέρει ανά κατηγορία αυτοκινήτου. Αναλυτικότερα:

  • A, B, V1, V2: €250 
  • C, G, E, H, I: €500
  • J, K, M, P, Q, T, X, Y, V3, V4: €750
  • U,V,W: €950
ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η Hertz επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάρητος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 29 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιόδου χάρητος, ο ενοικιαστής θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή..

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την Hertz οδηγοί αυτοκινήτων, είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Η κάλυψη αυτή υπόκειται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της Hertz με την Ασφαλιστική της εταιρεία.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW - SCDW): Κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου περιλαμβάνει στη τιμή ενοικίασης και μικτή ασφάλεια με απαλλαγή (CDW). Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των €650 για τις κατηγορίες A, B, V1, V2, €750 για τις κατηγορίες C, E, G, H, I, €950 για τις κατηγορίες J, K, M, P, Q, T, X, Y, V3, V4 και €1,300 για τις κατηγορίες U, V, W, καταβάλλοντας τα ποσά των €12€, 15€, 20€ και 30€ αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης.

Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του ακόμη περισσότερο (SCDW) στην ελάχιστη χρέωση των €90 για τις κατηγορίες A, B, V1, V2, €150 για τις κατηγορίες C, E, G, H, I, €200 για τις κατηγορίες J, K, M, P, Q, T, , X, Y V3, V4 και €300 για τις κατηγορίες U, V, W, καταβάλλοντας επιπλέον €8, €10, €15 και €25 αντιστοίχως ανά ημέρα ενοικίασης

ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ (ΤΡ): Η κάλυψη κλοπής είναι μια προαιρετική υπηρεσία, η οποία εάν γίνει αποδεκτή, ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για κλοπή του ενοικιαζόμενου αυτοκίνητου της Hertz στα 650 € για τις κατηγορίες A, B, V1, V2, στα 750 € για τις κατηγορίες C, E, G, H, I, στα 950 € για τις κατηγορίες J, K, M, P, Q, T, X, Y, V3, V4, και στα 1,300 € για τις κατηγορίες U, V, W, καταβάλλοντας τα ποσά των 5€, 8€, 12 € και 15€ αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης.

ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (ΡΑC): Προσφέρεται έναντι €4 την ημέρα και καλύπτει:
 
• Ιατρικά έξοδα του οδηγού, που προκύπτουν από ατύχημα με το ενοικιαζόμενο όχημα μέχρι και €1000.

• Αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου ή Ολικής / Μερικής ανικανότητας έως €10,000 για τον οδηγό και 5.000 για κάθε επιβάτη αντίστοιχα

Η συνολική αποζημίωση για κάθε ατύχημα περιορίζεται στο ποσό των €15.000.

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (IAF): Ο οδηγός χρεώνεται €25 σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Ημερήσια χρέωση €5 για κάθε επιπλέον οδηγό.

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ASC): H ισχύουσα χρέωση σε όλα τα αεροδρόμια της Κύπρου, είτε για παράδοση είτε για παραλαβή των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, είναι €19.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ: Για ενοικιάσεις διάρκειας 3 ημερών και άνω ο πελάτης πρέπει να προπληρώσει το κόστος της ποσότητας της βενζίνης που βρίσκεται στο ντεπόζιτο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου κατά την παραλαβή αυτού. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου και μόνο τότε, ο ενοικιαστής μπορεί να ζητήσει να του επιστραφεί η αξία της βενζίνης η οποία περιέχεται στο αυτοκίνητο κατά την στιγμή εκείνη. Εφόσον αυτή είναι λιγότερη από εκείνη που προπληρώθηκε τότε θα χρεωθεί και την υπηρεσία “Xρέωσης Eξυπηρέτησης Kαυσίμων”.

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: €20

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €4 ημερησίως.

ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση 8€ ημερησίως.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Κάθε παραλαβή / παράδοση εκτός σταθμών Hertz χρεώνονται €15 εντός πόλεως. Εκτός πόλεως, η χρέωση θα είναι επιπλέον €30 για κάθε διαδρομή. Χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή μετά τις ώρες λειτουργίας, €25.

ΣΥΣΤΗΜΑ «ΜΙΣΘΩΣΤΕ ΕΔΩ-ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙ»: Προσφέρεται μεταξύ των σταθμών της Hertz μόνο κατόπιν έγγραφης έγκρισης και με ειδική χρέωση σε συνεννόηση με τη Hertz.

ΦΟΡΟΙ: Όλες οι τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται επιβαρύνονται με Φ.Π.Α.
Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!